Hoidot

 

Kaikkiin hoitoihin on varattu runsaasti aikaa, jotta asiakas

saa varmasti huolellista ja perusteellista palvelua.

 

Kasvohoito

Kattava hoitokokonaisuus kasvoille, kaulalle ja decolteelle. Noin kaksi tuntia kestävä hoito sisältää kulmien siistimisen sokeroimalla tai nyppimällä, alkupuhdistuksen, kuorinnan ja höyrytyksen, mekaanisen ihonpuhdistuksen, hieronnan. Hoidon päättävän tehokkaan naamion jälkeen kasvoille levitetään vielä hoitava seerumi.

 

Kevyt kasvohoito

Kevyt kasvohoito on paikallaan kun kaipaat kirkastusta, kosteutusta tai kiinteytystä kasvojen alueelle esimerkiksi ennen juhlia tai kuivalle iholle talvella. Noin tunnin kestävä hoito sisältää kulmien siistimisen, alkupuhdistuksen, höyrytyksen, kuorinnan, lyhyen hieronnan sekä erikoisnaamion. Höyrytyksen tilalla voidaan vaihtoehtoisesti käyttää myös elvyttävää levänaamiota.

 

Ihonpuhdistus

Puolitoista tuntia kestävä perinteinen mekaaninen ihonpuhdistus pitkällä höyrytyksellä. Hoito sisältää kulmien siistimisen, alkupuhdistuksen, kuorinnan ja höyrytyksen, ihonpuhdistuksen ja rauhoittavan supistavan naamion.

 

Ihonpuhdistus alle 18v

Hoito on sisällöltään sama kuin normaalissa ihonpuhdistuksessa, mutta on tarkoitettu erityisesti alle kahdeksantoistavuotiaille asiakkaille.

 

Ripsipermanentti

Ripsipermanentti on ihanteellinen ennen juhlakautta, kesää tai lomamatkoja. Ripset saadaan noin  tunnin ja viidentoista minuutin kestoisella hoidolla kaareviksi ja katse pirteämmäksi jopa kahdeksaksi (8) viikoksi. Myös väri pysyy permanentatuissa ripsissä erityisen hyvin. Ripsipermanentti soveltuu parhaiten melko suorille, mutta lähes kaiken pituisille ripsille. Helppoutta lomamatkoille, kokeile ja ihastu. Suositellaan tehtäväksi uudelleen vasta kun vanha taivutus on kasvanut kokonaan pois eli noin 2 - 3 kuukauden kuluttua edellisestä ripsipermanentista.

 

Parafiini

Hoitavalla parafiininaamiolla ihanaa kosteutusta sekä pehmeä viimeistelty iho käsiin tai jalkoihin. Erityisen ihana ennen juhlia tai talvella. Suihkutettava parafiini on hygieeninen hoitomuoto.

 

Karvanpoistot Alexandria
Professional™ Body Sugaringilla

Sokerimassalla tehtävä karvanpoisto on iholle huomattavasti hellävaraisempaa kuin vahamenetelmät. Sokerointi kuorii samalla ihon pehmeäksi. Voidaan käyttää kulmien muotoilusta ja nenäkarvojen poistamisesta lähtien koko keholle, siispä sääret, reidet, bikini, kainalo, selkä, rintakehä jne. - kaikki onnistuvat. Tarkemman kuvauksen vartalosokeroinnista löydät täältä.

 

Jalkahoito

Jotta jalkasi olisivat taas juoksukunnossa. Kyseessä on puolitoistatuntia kestävä perusteellinen jalkahoito, jossa lopuksi hemmotteleva hieronta. Olipa jaloissasi sitten pientä tai suurempaa hoidon tarvetta, on jalkahoito aina paikallaan. Hoito sisältää aromaattisen kylvetyksen, kovettumien ja känsien poiston, kynsien lyhennyksen ja ohennuksen, kynsinauhojen raspauksen, lakkauksen (ei ranskalaista lakkausta) sekä hieronnan.

 

Hoitojen hinnat löydät kohdasta Hinnasto.