Valoimpulssihoidot

Mikä MegaPulse -valoimpulssimenetelmä on?

Ammattitaitoisesti sovellettuna valo on erinomainen hoitomenetelmä sekä tehokkaaseen karvanpoistoon että ihonhoitoon. MegaPulse 7 IPL on kehittynyt, tuvallinen valoimpulssilaite, joka tuottaa voimakasta valoenergiaa. Valitsen valolle oikean suodattimen, pulssiajan ja voimakkuuden ihotyyppisi ja valitsemasi hoitoaiheen perusteella.

Miksi valita karvanpoistoon juuri MegaPulse?

Miltei jokainen haluaa eroon häiritsevistä ihokarvoista. Tarjolla on lukuisia erilaisia menetelmiä. MegaPulse -hoito perustuu sarjapulssiin, jonka ansiosta se on tehokas, turvallinen ja lähes kivuton. Laitteen tuottama valo imeytyy karvatupen melaniiniin, kuumentaa karvatupen ja tuhoaa sen.

MegaPulse 7 IPL valoimpulssihoidot - Daisy Kannela - Sweet Face & Feet- Käsittelyt ovat nopeita ja vaivattomia eikä niillä ole sivuvaikutuksia. Saat tehokkaan hoidon vaikkapa ruokatunnilla.
- Yhdellä hoitokäynnillä voi käsitellä laajojakin alueita, esim. jalat tai koko selän.
- Soveltuu myös herkälle iholle, esim. intiimialueille.

MegaPulse ihonhoidossa

- Pigmenttiläiskien käsittelyssä valo kuumentaa pigmentin (melaniini), jonka seurauksena se hajoaa ja poistuu aineenvaihdunnan mukana elimistöstä. Pigmenttiläiskien käsittelyhoidot 1 - 3 kertaa noin kahden viikon välein.
- Couperosa-hoidossa pinnallisia hiusverisuonia kuumennetaan. Niiden sulkeutuessa ihon punoitus ja lehahtelu vähenevät. Couperosa-hoidot ovat aina sarjahoitoja.
- Aktiivisen aknen hoidossa valo tuottaa talirauhasessa singlet-happea, joka tappaa aknebakteereja. Aknehoidot tehdään sarjahoitona noin viikon välein. - Voimakas valoimpulssi tehostaa ihon oman kollageenin tuotantoa. Sen seurauksena iho kiinteytyy ja nuorentuu.

Mitä MegaPulse -hoidossa tapahtuu?

MegaPulse -hoidossa lepäät mukavasti hoitotuolilla silmät suojattuina. Iholle levitetään yleensä viilennysgeeli. Asetan hoidettavalle alueelle hoitopään, jonka kautta iholle väläytetään valoimpulsseja tarkasti ja järjestelmällisesti. Laitteen hoitopää on tehokkaasti viilennetty, minkä ansiosta hoito on lähes kivutonta. Ihokarvat ajellaan ennen hoitoa.

- Kasvojen alueen karvanpoisto 5 - 15 min
- Säärikarvat n. 30 min
- Koko jalat 45 - 60 min
- Selkä 20 - 30 min
- Bikiniraja 15 - 20 min

Karvanpoistohoidot ovat aina vähintään 5 kerran sarjahoitoja.

 

 


 

MegaPulse HinnastoMegaPulse 7 IPL valoimpulssihoidot - Daisy Kannela - Sweet Face & Feet


Valoimpulssihoitojen hinnat löydät hinnastosta

Kysy pakettihintaa kun haluat hoidon usealle eri alueelle tai tarkempaa hintaa kun haluat vain osa-alueen, esimerkiksi takareidet hoidettavan.

 

VARAA AIKASI MEGAPULSE VALOIMPULSSIHOITOIHIN:
Puhelimitse numerosta 045-6772199 tai sähköpostitse osoitteeseesta Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen