Liity faniksi


Daisy Kannela - Sweet Face & Feet

Daisy KannelaOlen Daisy, nykyään Lahdessa asuva kauneudenhoidon ammattilainen.

Vuosien saatossa minun ammattitutkinnoiksi on muodostunut parturi-kampaaja, CIDESCO-kosmetologi, teatterimaskeeraaja. Erityisesti kosmetologin työ on lähellä sydäntäni. Oma toiminimi ja suuri intohimoni kauneuteen on osaltaan mahdollistanut yhden unelmani toteuttamisen ja nyt haluankin tarjota uusille sekä tutuille asiakkaille hemmotteluhetkiä ensimmäisessä omassa hoitolassani Lahden Hennalassa. Aukaisin oman hoitolani 11. syyskuuta 2010.

Ammattitaitoani olen vajaan kymmenen vuoden hoitolatyökokemuksen ja erilaisten kurssien lisäksi kartuttanut maskeeraajana muutamissa teatterituotannoissa sekä muoti-, hää-, näytös- ja kuvausmeikkien toteuttajana.

Tulen hoitolassani jatkamaan jo loistaviksi havaitsemillani sarjoilla; Algologiella, Meine Basella sekä Alexandrian Professional Body Sugaringilla. Tietysti luvassa on myös uusia tuulia ja hoitoja, kuten ripsipidennykset heti syksyllä. Kosmetologin perushoitojen lisäksi mainiot sokerointi karvanpoistot sekä ripsipermanentit kuuluvat hoitovalikoimaani.

Kosmetologin työssä minulle tärkeää on mahdollisuus tarjota asiakkaalle rauhoittava  hetki rentoutumiseen sekä antaa arjen kaudeudenhoitoa helpottavia  yksilöllisiä vinkkejä. Yksillöllisyys näkyy myös tekemissäni hoidoissa, sillä jokainen hoito räätälöidään hoidettavan asiakkaan ihotyypin mukaan. Tyytyväinen asiakas on paras palkitsija, joten lämpimästi tervetuloa tutustumaan hoitolaani.

 
Daisy muutamin faktoin
  • Kotoisin Espoosta, vuodesta 2005 lähtien asunut Lahdessa
  • Syntynyt vuonna 1982
  • Perheeseen kuuluu miehen lisäksi kaksi pientä poikaa
  • Koulutukseltaan parturi-kampaaja, CIDESCO-kosmetologi, teatterimaskeeraaja
  • Työskennellyt alalla kymmenisen vuotta
  • Erikoistunut kosmetologiaan
  • Nauttii metropolien sykkeestä, kuulaista syysaamuista lenkkipoluilla sekä vanhoista jugendtaloista
  • Koukussa sitcom-sarja Seinfeldiin
 

 

Hemmottelua haluavalle,

tehokasta hoitoa tarvitsevalle.

Jalat juoksukuntoon, kovettumat kadoksiin,

kasvot kuulaiksi, sääret suloisiksi.

Silmät säihkyviksi juhlaan

tai pientä luksusta arkeesi.